Prezentirajmo domaću proizvodnju

17.12.2020 Prezentirajmo domaću proizvodnju

Drage sugrađanke i dragi sugrađani,

 

kako bismo gradili kvalitetnu zajednicu potrebno je njegovati vrijednosti kao što su solidarnost, tolerancija, suosjećajnost za druge i međusobna suradnja koje čine dobro svakom pojedincu i naposljetku čine život ljepšim.

Grad Kutjevo iznova naglašava važnost navedenih, a kako bismo vam pomogli i izašli u susret, želimo ovim putem najaviti ideju koja će se realizirati u novoj, nadajmo se puno boljoj, 2021. godini.

Od nove godine želimo pojedinačno istaknuti naše:

  • ugostitelje,
  • vinare,
  • udruge,
  • male i srednje poduzetnike (obrte, trgovačka društva , obiteljska poljoprivredna gospodarstva)

 

Tražimo

 

Na tjednoj bazi objavljivat ćemo jedinstvenu priču o svakom pojedinom subjektu na portalu kutjevački.hr kako bismo svi vidjeli gdje su i čime se bave, kako napreduju i koji su im ciljevi. Također, prikupljene informacije postavit ćemo i na internetsku stranicu Grada Kutjeva kako bi bile dostupne široj javnosti i bile dostojan predstavnik raznolike kutjevačke gospodarske ponude.

Cilj nam je upoznati svakoga tko posjeti kutjevački kraj s lokalnim proizvođačima i proizvodima, ponudama, djelatnostima i svime drugim što se nudi u našemu kraju. Pozivamo vas da se javite ukoliko želite sudjelovati ili ako znate nekoga tko bi trebao dobiti priliku pohvaliti se svojim radom i idejama. Budimo zajednica, njegujmo domaće i podupirimo naše sumještane. Samo tako moći ćemo rasti u zajedništvu i zadovoljstvu.

Nadamo se da ćete svaki tjedan željno iščekivati i dijeliti priče koje ćemo pripremiti za vas!

#aktivnazajednica #aktivirajse #poduzetništvo #suradnja #solidarnost #tolerancija