Dan Grada Kutjeva 2018.

30.08.2018 Dan Grada Kutjeva 2018.
Drage Kutjevčanke, dragi Kutjevčani i svi dragi gosti!
Ove godine za vas smo pripremili raznolik program povodom Dana grada i blagdana Male Gospe.
Program počinje u kinodvorani u utorak, 4. rujna, s predstavom za naše najmlađe “Grga Čvarak”. Pozivamo vas da dovedete svoju djecu u 17:00h i uživate u Grginim dogodovštinama.
U srijedu, 5. rujna, naše udruge sudjeluju u kulturno-zabavnoj večeri “Kutjevu za njegov dan”. Od 20:00h u kinodvorani Kutjevo očekuje vas bogat program, prikaz običaja i tradicije i dobra glazba – dođite i uživajte u bogatstvima koja stvaraju naše udruge.
U četvrtak, 6. rujna, pozivamo vas da u kinodvorani u 20:00h pogledate nagrađivanu i nadaleko poznatu kazališnu predstavu “I živjele su sretno…?”- modernu bajku o društvenim ulogama u današnjem svijetu.
U petak, 7. rujna, svečano ćemo obilježiti Dan Grada Kutjeva -polaganjem vijenaca na groblju sv. Marka u 10:00h, u 11:00h održat će se svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Kutjeva, a u 18:30h svečana sveta misa ispred župne crkve rođenja BDM.
Svečana biskupska misa održat će se u subotu, na blagadan Male Gospe s početkom u 11:00h. Subotnje poslijepodne rezervirano je za druženje na sportsko-rekreacijskom centru Kutjevo. Počinjemo s prvenstvenom utakmicom međužupanijske nogometne lige između NK Kutjevo i NK Našk, Našice u 17:00h, a od 19:00h nastavljamo s glazbenim programom, koncertom Ivana Zaka i zabavom do dugo u noć.
U nedjelju, 10. rujna 2018., proslavu Dana grada završavamo s provjerenim receptom – sve će vas ponovno nasmijati i oduševiti Željko Pervan. Predstava “Na hladnom betonu” počinje u 20:00h u kinodvorani.
Ulaz za sve programe je besplatan.
DAn Grada