[FOTO] Advent u Kutjevu 2021.

21.12.2021 [FOTO] Advent u Kutjevu 2021.

Dvodnevni “Advent u Kutjevu” u organizaciji Europske razvojne agencije, Turističke zajednice i Grada Kutjeva priveden je kraju. Na Trgu graševine ovog se vikenda moglo zasladiti uz kuhano kutjevačko vino, palačinke, vruću čokoladu, hrenovke u pecivu i čaj, a za najmlađe tu je bio i Djed Božićnjak koji je podijelio puno slatkih paketića za svu djecu koja su bila na trgu.

Oba dana bila su popraćena programom za najmlađe – božićne radionice, klizanje uz animatoricu Ivanu Baronicu te dolazak Djeda Božićnjaka u kočiji. Osim toga, svi su se mogli fotografirati s Djedom kako bi ovogodišnju jelku ukrasili s kuglicom u kojoj se nalazi fotografija. Posjetioci su mogli uživati i u izvedbi božićnih pjesama članova KUD-a “Bektež”, dok je ostatak vremena na repertoaru bila božićna glazba. Zahvaljujući Komunalnom društvu Kutjevo osposobljeno je bilo i klizalište unatoč nepovoljnoj temperaturi za stvaranje leda.

Druženje uz “grijane stolove” i kuhano vino potrajalo je do večernjih sati, a nastavlja se svakim danom do sredine siječnja na klizalištu.

Cijelu fotogaleriju možete pogledati na portalu kutjevacki.hr.

Izvor: kutjevacki.hr