Komunalno društvo Kutjevo d. o. o.

Komunalno društvo Kutjevo d. o. o.

 

Rad Komunalnog društva Kutjevo započeo je 1. ožujka 2018. s ciljem kvalitetnog i ekološki prihvatljivog pružanja komunalnih usluga. Grad Kutjevo osnivač je poduzeća koje obavlja uslužne poslove na temelju kojih osigurava svoju profitabilnost i stabilnost. Željka Antunović direktorica je Komunalnog društva, a djelatnosti koje obavljaju su sljedeće:

  • redoviti poslovi održavanja gradske imovine kao i svih javnih površina, ulica, pločnika, nerazvrstanih cesta, groblja, tržnice
  • briga oko odvodnje atmosferskih voda, cvjetnih površina, šetnica, sportskih terena…

Također, Društvo sudjeluje u organizaciji manifestacija na području Grada, a dosada su sudjelovali na sljedećim događajima: Festival graševine, Vincelovo u Kutjevu i Vetovu, Ribarska večer u Vetovu, Poljadija u srcu, Bekteški susreti, Martinje, Advent u Kutjevu i Dan Grada.

Također, upravljaju Grobljem svetog Marka u Kutjevu koje je pod njihovim vodstvom uređeno i obnovljeno sredstvima iz fondova Europske Unije 2019. godine. Izrađen je i Katastar groblja prema kojemu se uređuju naknade za grobna mjesta, a poduzeće brine i o 23 groblja na području Grada Kutjeva. Tijekom zime, Komunalno društvo sudjeluje u čišćenju gradskih ulica od snijega.

U planu su proširenje glavnog prostora u kojem se nalazi sjedište Komunalnog društva i otvaranje novih radnih mjesta za kojima postoji potreba. Također, planirana je nabava novih strojeva, uređaja i općenito voznog parka kako bi djelatnici uspješno obavljali komunalne poslove. Usluge su dostupne svim građanima prema cijenama usluga u troškovniku.

 

Direktorica: Željka Antunović

Adresa: Republike Hrvatske 74, 34340, Kutjevo