OPG Budić


OPG BUDIĆ

Obitelj Budić iz Ciglenika već dugi niz godina bavi se različitim djelatnostima, ali pretežito povrtlarstvom. Cijela obitelj sudjeluje u obavezama vezanim uz poljoprivredu pa čak i oni najmlađi članovi.

OPG Budić nudi raznoliku ponudu – budući da se pretežito bave povrtlarstvom, od povrća sade gotovo sve kulture: u plastenicima imaju krastavce, rajčicu, papriku, mahune, tikvice, mrkvu, peršin, a vani sade patlidžan i velike količine paprike. Također, već par godina imaju lubenice i dinje, a ove godine digli su i nasade jagoda. Ono što ih može istaknuti činjenica je da ne koriste puno pesticida, samo one osnovne. Naglašavaju važnost kvalitete, a ne kvantitete.

Sve svoje proizvode plasiraju u Požeško-slavonskoj županiji na tržnicama. Četvrtkom i subotom su u Požegi na vanjskoj tržnici, srijedom u Pleternici, a petkom prodaju u Kutjevu.

Kontakt podaci:
OPG Budić
Vl. Kristina Budić
Ciglenik 32
m: 091/111-5999
e: kikabudic12@gmail.com

Reportažu o OPG-u Budić možete pogledati na poveznici: https://kutjevacki.hr/opg-budic-kad-bi-netko-samo-jednu-godinu-pokusao-zivjeti-od-ovoga-mislim-da-bi-cijenio-nas-rad/