Ljubica Križanović Pavlov – salon za uljepšavanje


Salon je otvoren 9. lipnja ove godine.Ime obrta nije uspjelo proći kao „Tratinčica“, ali vlasnica Ljubica ostavila taj naziv za Facebook stranicu jer joj je to bila prvotna želja – službeni je naziv obrta njezino ime i prezime.

Odlučila se koristiti poticaje za samozapošljavanje budući da je oprema vrlo skupa: „Ne bih mogla bez toga. Potpore su velik vjetar u leđa, imaš dvije godine vremena i nakon toga odlučiš ima li posao svijetlu budućnost ili ne. Vrijedi pokušati.“ Prije toga radila je u Kutjevu kod jedne gospođe gdje je, kaže, stekla dobru praksu i podlogu za dalje. Prvi klijenti, naravno, bili su njezini bliski ljudi – obitelj, rodbina, prijatelji, a onda se krug počeo širiti dalje – usmenom predajom.

Pohađala je dvije edukacije kod Marije Puntarić i planira otići na još neke kako bi nadogradila svoje znanje. U planu je i proširivanje prostora za rad, a možda i zaposlenje još jedne osobe koja bi joj pomogla ako bi se odlučila za proširivanje djelatnosti, što joj je velika želja.

Ljubica se u slobodno vrijeme bavi izradom različitih kreativnih stvari poput ukrasnih jastučića, izrade nakita, šije, a i slika – većinom prirodu, cvijeće i životinje. Ukoliko bi izrađivala web shop, onda bi se, kaže, svakako uhvatila u koštac sa šivanjem vintage odjeće

Reportažu o obrtu “Ljubica Križanović Pavlov” možete pogledati na poveznici: https://kutjevacki.hr/kreativna-ljubica-krizanovic-pavlov-porucuje-svima-da-se-ohrabre-i-pretvore-svoj-hobi-u-vlastiti-posao/

Kontakt podaci:
Ljubica Križanović Pavlov j.d.o.o.
vl. Ljubica Križanović Pavlov
Republike hrvatske 109
mob: 097 9141 289