Obrt za njegu i održavanje tijela Chandan

Chandan

Gospođa Mirjana vlasnica je malog obrta za njegu i održavanje tijela imena Chandan. Prvostupnica fizioterapije svoj je obrt nazvala po omiljenoj biljci sandalovini koja u engleskom jeziku nosi naziv Chandan. U 2018. godini odlučila se za pokretanje vlastitog posla i smatra to vrlo hrabrim, ali i uspješnim pothvatom.

Mlada fizioterapeutkinja pohađala je četiri edukacije u školi Arimed gdje je proširila svoje znanje. Naučila je raditi trigger point masažu, točnije masažu po točkama kod određenih bolova. Nadalje, tu je i tretman bodyshaping koji se veže uz oblikovanje tijela. Zatim cupping masaža s vakumskim čašicama i limfna drenaža koju radi kod nekih bolesti ili kod, primjerice, gubitka težine. Još jedan tretman za koji se educirala naziva se body wrapping, umatanje u foliju ili termo deku, za koji tvrdi da je dosta cjenovno nepristupačan, ali učinkovit. Tretman rezultira gubitkom celulita i centimetara.

Ima još i anticelulitne masaže, hot stone masažu koja uključuje ugodan tretman toplim kamenjem i masažu pindama. Masaža pindama uključuje pamučne krpe u koje se stavljaju riža i različite biljke poput lavande, kamilice ili neke druge. S tim se masira tijelo, a rezultat je ljepša i zdravija koža. Također, radno vrijeme popunjava i odlascima u privatni starački dom u Velikoj gdje provodi opće kondicijske vježbe za korisnike doma.

Ima različite planove, od kojih je najvažnija selidba u novi, veći prostor u Gradu Kutjevu.

Reportažu o Obrtu za njegu i održavanje tijela Chandan pogledajte na poveznici: https://kutjevacki.hr/brojne-edukacije-mirjane-derek-urodile-kvalitetnom-ponudom-salona-chandan/

Kontakt podaci:
Chandan, obrt za njegu i održavanje tijela
Vl. Mirjana Đerek
Kralja Tomislava 42, Grabarje
m: 098/9868-299
e: mirjana.sarajlic@gmail.com