Škola stranih jezika – SPIKA

Spika - škola stranih jezika


Kutjevčanin Marko Ketović zajedno s kolegicom Ana Marijom Vidaković prošle je godine pokrenuo online školu stranih jezika Spika.

Spika je svoj neslužbeni početak imala još tijekom studentskih dana kada su Marko i Ana Marija sanjarili o tome kako bi mogli pokrenuti vlastitu školu stranih jezika: “Kroz šalu smo došli do riječi “spika” i u tom trenutku smo znali da će to biti ime ako se ikada odlučimo na taj pothvat. Nakon završenog diplomskog studija naši putevi su se malo razišli, ali “spika” nam je očito ostala u podsvijesti jer smo nakon rada u drugim školama ipak vidjeli potrebu za nečim novim na tržištu.”

Nakon prijave na stranici šalju Spika kutiju s knjigama, materijalima i još pokojom sitnicom te spajaju profesora/icu s polaznicima koji sami biraju raspored i termine predavanja.

Sve što je potrebno su laptop ili mobitel, wifi, dobra volja i šalica kave. Svi zainteresirani na njihovoj web stranici www.spika.hr mogu pogledati ponudu tečajeva i izabrati način učenja koji im najbolje odgovara.

Reportažu o Školi stranih jezika SPIKA možete pročitati na poveznici: Studentski san postao stvarnost: Marko Ketović i Ana Marija Vidaković pokrenuli školu stranih jezika Spika.