Indikativni plan objave natječaja 2021. godine

05.02.2021 Indikativni plan objave natječaja 2021. godine

 

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju je objavila Indikativni plan natječaja za 2021. godinu iz kojeg su izdvojeni natječaji za koje je pokazan interes poljoprivrednika sa područja Grada Kutjeva. Indikativni plan odnosi se na sljedeće mjere:

  • Mjere ruralnog razvoja koje su raspisane prema kvartalima;
  • Mjere Vinske omotnice koje će biti raspisane u veljači 2021. godine su Restrukturiranje i konverzija vinograda i Ulaganja u vinarije i marketing vina, sa ciljevima povećanja proizvodnje i konkurentnosti gospodarstva.

Europska razvojna agencija Grada Kutjeva – ERA svojim radom i aktivnostima, jača poduzetničke aktivnosti, promovira poduzetništvo, turizam i poljoprivredu. Isto tako, potiče ruralni razvoj i razvoj novih projekata, istovremeno pomaže poduzetnicima, obrtnicima i udrugama osmisliti poslovne planove i projekte.

Osnovne usluge i djelatnosti Razvojne agencije Grada Kutjeva: izrada poslovnih planova, savjetovanje poduzetnika, priprema projektnih prijava, provedba projekata, jačanje kapaciteta značajnih za lokalni razvoj.

Europska razvojna agencija Grada Kutjeva – ERA nudi besplatnu izradu projektne prijave na navedene natječaje iz programa ruralnog razvoja i vinske omotnice.

Za sve informacije obratite se na kontakt brojeve zaposlenika:

091/645-9000 – Sandra Marović,

099/485-8630  – Suzana Hora.

U prilogu možete pogledati indikativni plan objave natječaja za 2021.

 

Dokumentacija za preuzeti