Javni poziv za dostavu prijedloga za pripremu Proračuna Grada Kutjeva za 2021.

30.09.2020 Javni poziv za dostavu prijedloga za pripremu Proračuna Grada Kutjeva za 2021.
Grad Kutjevo poziva sve građane da se aktivno uključe u kreiranje Proračuna Grada Kutjeva za 2021. godinu i dostave svoje prijedloge, ideje i sugestije. Navedite koje projekte želite na području Grada Kutjeva, što je potrebno izgraditi, urediti ili organizirati, jer vaši komentari su nam najbolji pokazatelj što je našem Gradu potrebno. U nastavku se nalazi Javni poziv, te prilog – Obrazac za sudjelovanje.
Na temelju članka 46. Statuta Grada Kutjeva („Službeni glasnik Grada Kutjeva“ 4/09, 2/13, 8/13 i 4/18), Gradonačelnik Grada Kutjeva objavljuje

JAVNI POZIV

za dostavu prijedloga za pripremu izrade Proračuna Grada Kutjeva za 2021. godinu

Članak 1.

U pripremi je izrada prijedloga Proračuna Grada Kutjeva za 2021. godinu. 

Članak 2.

U proces kreiranja Proračuna želimo uključiti što veći broj zainteresiranih fizičkih i pravnih osoba kako bi Proračun bio što kvalitetniji u smislu obuhvaćanja projekata i potreba za Grad Kutjevo.

Članak 3.

Pozivamo sve zainteresirane fizičke i pravne osobe da dostave svoje prijedloge i sugestije za izradu Proračuna Grada Kutjeva za 2021. godinu, te na taj način aktivno sudjeluju u njegovom kreiranju.

Članak 4.

Obrazac za sudjelovanje u kreiranju proračuna može se preuzeti na web stranici www.kutjevo.hr i pisarnici Grada Kutjeva.

Članak 5.

Rok za dostavu prijedloga je 15.10.2020. godine.

Prijedlozi se mogu predati u pisarnici Grada ili uputiti poštom na adresu: Grad Kutjevo, Trg graševine 1, 34340 Kutjevo ili poslati elektronskom poštom na adresu: grad@kutjevo.hr

 GRADONAČELNIK

Josip Budimir, mag.oec.

 

Dokumentacija za preuzeti