javni poziv


Grad Kutjevo objavio je Javni poziv za zapošljavanje radnika u javnim radovima – program „Revitalizacija javnih površina“.

Javni rad je društveno koristan rad koji se odvija u ograničenom vremenskom razdoblju i nudi mogućnost zapošljavanja nezaposlenih osoba iz ciljanih skupina. Program javnog rada temelji se na društveno korisnom radu kojeg inicira lokalna zajednica ili organizacije civilnog društva. Cilj mjere je uključivanje nezaposlenih osoba u programe aktivacije na poslovima društveno korisnog rada.

Ciljane skupine su osobe u nepovoljnom položaju te osobe starije od 50 godina prijavljene u evidenciju dulje od 6 mjeseci osobe prijavljene u evidenciju nezaposlenih 3 i više godinakorisnici zajamčene minimalne naknade prijavljeni u evidenciju nezaposlenih i osobe starije od 50 godina prijavljene u evidenciju kraće od 6 mjeseciosobe starije od 29 godina prijavljene u evidenciju od 12 do 36 mjesecimladi do 25 godina prijavljeni u evidenciju do 36 mjeseci i mladi od 25 do 29 godina prijavljeni u evidenciju od 6 mjeseci do 36 mjeseci.

Prijave za radno mjesto primaju se do petka, 23. srpnja 2021. godine.

Na javni poziv ne mogu se prijaviti osoba koje su bile uključene u program javnog rada više od 9 mjeseci u zadnja 24 mjeseca.

Sve ostale informacije nalaze se u Javnom pozivu u prilogu.