Konferencija za medije – Kulturno ljeto u Kutjevu 2023.

12.06.2023 Konferencija za medije – Kulturno ljeto u Kutjevu 2023.

U petak, 9. lipnja 2023., održana je konferencija za medije povodom Kulturnog ljeta u Kutjevu 2023.

Medijima je ukratko prezentiran program Kulturnog ljeta u kojem je pregršt aktivnosti, od zabave, kulture, sporta, radionica za djecu, umirovljenike i tako dalje. Posebne zahvale upućene su svim udrugama, poduzetnicima i institucijama Grada Kutjeva koje su pokazale interes i volju te sadržajno popunile ovu manifestaciju.
I ove godine tu su aktivnosti organizirane od strane Grada Kutjeva – novost je duhovni vikend koji će glazbeno animirati razni izvođači, od kojih ističemo Mateja Galića i bend Yeshua. Također, poseban gost je rektor Nacionalnog svetišta Sv. Josipa u Karlovcu mons. Antun Sente, a bit će tu i još poznatih imena.
Ponavlja se slikanje uz vino na Vili Vinkomir uz stručno vodstvo požeške slikarice Anite Grbavac Jakobović koje je prošle godine naišlo na vrlo pozitivne reakcije, a poučeni time odlučili smo organizirati sličnu likovnu radionicu, ali prilagođenu djeci, koju će voditi Maja Hula.
Najljepši pogled na Kutjevo, Vila Vinkomir, mjesto je na kojem volimo provoditi vrijeme pa smo ove godine u suradnji s Kutjevom d.d. isplanirali piknik pod zvijezdama koji će biti popraćen glazbom, košaricama s proizvodima, dekicama, a detalje ćemo otkriti uskoro.
U prirodi su planirane i radionice za djecu s psihologinjom Anom Helenom Galić.

“Uvjeren sam da će svi oni koji požele doći u Kutjevo u ljetnom razdoblju zaista imati kvalitetnog sadržaja. Možemo reći da ima za svakoga po nešto. Sretan sam i zadovoljan što smo pokrenuli ovu manifestaciju jer, kad vidim ovaj plakat, pregršt je događanja kroz lipanj, srpanj, kolovoz i rujan i uvjeren sam, da oni ljudi koji se žele dobro provesti i nešto vidjeti imaju gdje otići”, rekao je Gradonačelnik Josip Budimir.