Mali princ napunio kutjevački stadion i osvojio srca čitave regije svojim spektaklom u Kutjevu

14.04.2023 Mali princ napunio kutjevački stadion i osvojio srca čitave regije svojim spektaklom u Kutjevu

“U četvrtak 13. travnja, na stadionu Nogometnog kluba Kutjevo, održana je donatorska nogometna utakmica između Humanih zvijezda Hrvatske i Udruge Mali princ. Svi prihodi od prodaje ulaznica namijenjeni su radu Udruge Mali princ, koja se brine o djeci s poteškoćama šireg autističnog spektra.

Utakmica je privukla veliki broj navijača, njih oko 2000, a u sastavu Humanitarnih zvijezda Hrvatske našli su se poznati hrvatski nogometaši poput Ivice Olića, Roberta Špehara, Gorana Vlaovića i mnogih drugih, dok je s klupe utakmicu odgledao izbornik reprezentacije Zlatko Dalić. S druge strane, domaću momčad udruge ”Mali princ” predstavljale su zvijezde Kutjeva i okolice, koje su se uspješno nosile s jakom ekipom humanih zvijezda Hrvatske.

Utakmica je bila iznimno dinamična i puna uzbuđenja i preokreta, a mnogobrojna publika je mogla mnogo atraktivnih poteza i konačni rezultat 9:9 gdje je rezultat bio u drugom planu.

“Ovo je bio prekrasan događaj i velika čast za naš grad što smo imali priliku ugostiti tako poznate nogometaše. Nadamo se da ćemo uskoro opet imati priliku organizirati ovakvu utakmicu i pomoći Udruzi Mali princ u njenom radu”, izjavio je gradonačelnik Josip Budimir.
Udruga Mali princ zahvalila je svim igračima i navijačima koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji te poručila da će prihodi od utakmice biti iskorišteni za pomoć djeci s poteškoćama šireg autističnog spektra.”

Cijelu FOTOGALERIJU pogledajte na poveznici: https://kutjevacki.hr/foto-mali-princ-napunio-kutjevacki-stadion-i-osvojio-srca-citave-regije-svojim-spektaklom-u-kutjevu/https://kutjevacki.hr/foto-zvijezde-posjetile-vinariju-adzic-i-vinariju-kutjevo-d-d-te-uzivale-u-vrhunskim-vinima-i-bogatoj-povijesti-slavonije-i-baranje/

Izvor: kutjevacki.hr