Maskenbal u Kutjevu 2023.

22.02.2023 Maskenbal u Kutjevu 2023.

Točno u 14 sati 19. veljače 2023. okupili smo se kod Osnovne škole u Kutjevu. Gradska glazba Kutjevo nakon dugo godina spustila se s Trga do škole kako bi pokupila maškare i provela ih glavnom ulicom. Gradom su odjekivali zvuci koji su uveličali ovaj događaj. Povorka je išla od škole do vatrogasnog doma i nazad do Trga, a u centru Kutjeva maskirana lica dočekao je Gradonačelnik Josip Budimir zajedno s maskotama i animatorima Dalal Maskote Osijek koji su pripremili zabavan program za djecu.
Podijelili smo i poklone hrabrim mališanima koji su se odvažili na mini natjecanja, a naposljetku smo svi skupa pustili balone u zrak kako bismo na najšareniji mogući način obilježili završetak ovog lijepog događaja.
Svi su mogli kušati krafne, donute i čaj, a u ponudi je bilo i Vino Bodegrajac te ukusne lepinje za one koji možda od uzbuđenja nisu mogli jesti prije polaska.
Velika povorka puna šarenih i veselih lica, velikih i malih, puno glazbe, plesa, smijeha… zasigurno uspomena koju će naši najmlađi pamtiti! Hvala svima koji su bili i podržali Maskenbal u Kutjevu 2023. !

Veliku fotogaleriju s Maskenbala u Kutjevu možete pogledati na poveznicama:

1.: https://kutjevacki.hr/velika-fotogalerija-maksenbal-u-kutjevu/

2.: Kutjevo Portal – Slavonski izvjestitelj – volonter – Posts | Facebook