Obavijest mještanima Tominovca o podnošenju zahtjeva za priključak na vodovodnu mrežu

11.04.2022 Obavijest mještanima Tominovca o podnošenju zahtjeva za priključak na vodovodnu mrežu

Tijekom prošle godine započeta je izgradnja vodovodne mreže u naselju Tominovac. Dužina vodoopskrbne mreže iznosi 2541 metar, a radovi obuhvaćaju zemljane radove, montažu cjevovoda, zasunskih okana i hidrata. Vrijednost investicije je 1.685.865,00 kuna.

Grad Kutjevo i ove godine nastavlja sufinancirati priključke na vodovodnu mrežu stanovnicima naselja u kojima je izgrađen vodovod. U 2020. i 2021. godini sufinancirani su priključci na vodovod mještanima Grabarja, u tijeku je sufinanciranje priključaka na vodovod mještanima Ferovca, a sredstva su osigurana i za sufinanciranje priključaka mještanima Tominovca.

Ovim putem obavještavaju se svi mještani Tominovca da mogu podnijeti zahtjev za priključak na vodovodnu mrežu. Sukladno informacijama u Odluci o sufinanciranju priključaka na vodovodnu mrežu – vodovod Tominovac, dužni su platiti Tekiji d.o.o. izdavanje suglasnosti i 2.000,00 kuna učešća po dobivanju računa od strane Tekije d.o.o. Preostali dio do punog iznosa troškova priključka Tekiji d.o.o. plaća Grad Kutjevo.

Budući korisnici vodovodne mreže imaju pravo na subvenciju ukoliko zahtjev predaju na blagajnu Tekije d.o.o., Vodovodna 1, Požega, najkasnije do 1. lipnja 2022. godine.