Obavijest o javnoj raspravi o Prijedlogu IV. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Kutjeva

12.01.2022 Obavijest o javnoj raspravi o Prijedlogu IV. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Kutjeva

Grad Kutjevo, objavljuje Obavijest o javnoj raspravi o Prijedlogu IV. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Kutjeva.

Javna rasprava i javni uvid u Prijedlog IV. Izmjena i dopuna Plana započinje 17. siječnja 2022. godine i trajat će zaključno s 25. siječnjem 2022. godine. Javni uvid u Prijedlog IV. Izmjena i dopuna Plana, za vrijeme trajanja javne rasprave, može se obaviti u Gradskoj vijećnici Grada Kutjeva, Trg Graševine 1, 34340 Kutjevo svakim radnim danom od 8,00 – 15 sati.

Javno izlaganje o Prijedlogu IV. Izmjena i dopuna Plana, a radi stručnog obrazloženja izrađivača, organizira i provodi nositelj izrade s odgovornim voditeljem izrađivača Prijedloga IV. Izmjena i dopuna Plana, javne ustanove Zavoda za prostorno uređenje Požeško-slavonske županije, a održat će se dana 19. siječnja 2022. godine, u  gradskoj vijećnici Grada Kutjeva, Trg Graševine 1, u Kutjevu, s početkom u 11 sati.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Kutjeva, Trg Graševine 1, 34330 Kutjevo, na broj telefona: 034/315-008 ili putem e-maila: maja.speljak@kutjevo.hr.

Više informacija u prilogu.

 

Dokumentacija za preuzeti