Rekonstrukcija pješačke staze u ulici Eugena Kvaternika u Kutjevu


Rekonstruirana je pješačka staza u ulici Eugena Kvaternika u Kutjevu. Pješačka staza koja se pruža prema Domu zdravlja Kutjevo već je duže vrijeme u lošem stanju te se na inicijativu vijećnika Gradskog vijeća Grada Kutjeva pristupilo njezinoj obnovi. Obnovljena je u dužini 380 metara.

Ukupna vrijednost radova iznosi 300 tisuća kuna.

Stanovnici zgrada ispred kojih se pruža staza istaknuli su svoje zadovoljstvo odrađenim poslom, a vjerujemo kako će obnovljena staza olakšati kretanje i svima onima koji posjećuju Dom zdravlja u Kutjevu.

Gradonačelnik Budimir istaknuo je kako je u prošlom mandatu jedan od naglasaka bio na rješavanju prometne i pješačke infrastrukture na području Kutjeva. Izgrađene su prometnice u 15-ak ulica u samom Kutjevu, obnovljene su prometnice u mnogim naseljima i izgrađeno je nekoliko pješačkih staza kako bi se povećala sigurnost kretanja pješaka. Radovi se nastavljaju i dalje po svim naseljima prema prijedlozima mjesnih odbora, a u Kutjevu slijedi izgradnja novih pješačkih staza u ulicama Matije Gupca i Mirka Messnera.