Slikanje uz vino na Vili Vinkomir uz požešku slikaricu Anitu Grbavac Jakobović

11.07.2022 Slikanje uz vino na Vili Vinkomir uz požešku slikaricu Anitu Grbavac Jakobović

Jučer je na Vili Vinkomir održano slikanje uz vino uz stručno vodstvo požeške slikarice Anite Grbavac-Jakobović. Nakon velikog pljuska u 16 sati održavanje je bilo pod velikim upitnikom. Ipak, odluka je pala i u 17 sati 21 sudionica i jedan sudionik krenuli su sa slikanjem.

Vrijeme je bilo idealno, a uz veselu, opuštenu i stručnu gospođu Anitu sudionici su se osjećali kao pravi slikari. Dok su slikali imali su priliku piti vino, a i ukusna zakuska nije nedostajala. Svirala je prigodna glazba poput one s francuskim štihom, zvukovi prirode uz klavir i gitaru i slično tome.
Sudionici su za poklon dobili male fotografije uslikane polaroidom i karticu za uspomenu koja će ih moći podsjetiti na ovaj nezaboravan događaj.

Na kraju smo dobili 22 prekrasna crteža koje ćete svakako imati priliku vidjeti. Reakcije na ovaj događaj jako su pozitivne te ćemo se potruditi organizirati ga opet. Hvala svima koji su sudjelovali, hvala našoj veseloj slikarici i svima koji su nas obišli. I hvala vremenu što nas je ipak poslužilo!

Više fotografija na: Facebook stranica Grada Kutjeva