Sretan Božić i nova 2023. godina!

25.12.2022 Sretan Božić i nova 2023. godina!

Sretan Božić i zdravu, veselu, mirnu, uspješnu novu 2023. godinu žele vam djelatnici Gradske uprave s gradonačelnikom Josipom Budimirom.

Prenosimo čestitku gradonačelnika:

“Drage sugrađanke i dragi sugrađani,

povodom najradosnijeg kršćanskog blagdana Božića želio bih vam uputiti nekoliko riječi.

Ovim putem želim vas i sebe podsjetiti da budemo zahvalni – na zdravlju, miru, radosti, osmijehu, ljudima koji nas okružuju, na sitnicama koje život čine posebnim. Kvalitetna i uspješna zajednica postojat će dok god u nama postoji sposobnost za empatiju, sreću zbog tuđeg uspjeha, dok postoji osjećaj o važnosti zajedništva. Neka ljubav i razumijevanje budu glavni temelj svih naših postupaka, kako u privatnom tako i u društvenom i poslovnom životu. Želim da znate da sve što radimo, radimo za dobrobit ovoga mjesta, pripadajućih naselja i ljudi koji ovdje žive.

Kraj godine uzbudljivo je vrijeme: pustimo prošlost i okrenimo se budućnosti. Zahvaljujem vam na brojnim uspješnim trenucima koje smo zajedno dijelili i želim da nam u sljedećoj godini bude još bolje. Puno vam hvala!

U ime svojih djelatnika i u svoje osobno ime od srca želim blagoslovljen Božić i sretnu 2023. godinu ispunjenu radošću. Uživajte u blagdanima!

Vaš gradonačelnik,

Josip Budimir”