TEKIJA d.o.o. – Obavijest korisnicima vodnih usluga

24.10.2020 TEKIJA d.o.o. – Obavijest korisnicima vodnih usluga

OBAVIJEST KORISNICIMA VODNIH USLUGA

 

Obavještavamo korisnike vodnih usluga s područja Grada Kutjevo te Općina Kaptol i Velika da je došlo do tehničke pogreške prilikom tiskanja obračunskih i akontativnih uplatnica koje su Vam dostavljene na kućne adrese dana 22. i 23. listopada 2020. godine.

Molimo Vas da navedene uplatnice zanemarite i ne vršite plaćanje  istih. U najkraćem roku na Vaše kućne adrese biti će dostavljene nove, ispravljene uplatnice po kojima će se vršiti plaćanje isporučenih vodnih usluga.

Ovim putem se ispričavamo zbog nastale pogreške u informatičkoj pripremi spomenutih uplatnica na koje TEKIJA d.o.o. nije mogla pravovremeno utjecati.

Također, ovim putem obavještavamo i sve ostale korisnike naših usluga iz drugih jedinica lokalne samouprave na našem vodouslužnom području, da će doći do kašnjenja s dostavom uplatnica zbog navedenih tehničkih poteškoća.

U slučaju eventualnih nejasnoća i daljnjih potrebnih pojašnjenja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona: 034/312-470 (Odjel računovodstva i financija) i 034/312- 469 (Odjel komercijalnih poslova) ili na e-mail info@tekija.hr.

U Požegi, 23. listopada 2020. godine.

S poštovanjem,

TEKIJA d.o.o.