Caffe bar Camel

Caffe bar Camel


1991./1992., u ratnim godinama otvoren je Camel. Uz kafić su vlasnici s vremenom otvorili i voćarnu Mexico, ali posao nije išao zbog većih trgovačkih lanaca. Budući da su mladi tada imali problem s odlaskom do Požege i općenito mjesta gdje se izlazilo, htjeli su ih zadržati ovdje da se imaju gdje okupiti u Kutjevu.

Što se tiče odabira imena, tu je zajednička ljubav prema tropskim i egipatskim kulturama gospođe Kristine i njezinog muža odigrala najveću ulogu. Objekt su nazvali Camel zato što su oboje zainteresirani za kulturu Egipta. Inzistirali su da onda i bude nešto što karakterizira Egipat pa su odabrali naziv Camel (deva).

Brojne su poznate face s estrade prošle kroz Camel, a ne zaobilaze ih ni različite anegdote lokalnih ljudi koji su se ondje upoznali, družili i potom stvorili svoje obitelji. Kao svoju prednost vlasnici Camela ističu to što su kao kameleoni jer su prilagodljivi ljudima, mentalitetu i situaciji.

Reportažu o Caffe baru Camel možete pročitati na poveznici: Caffe bar Camel: uskoro 30. rođendan najpoznatijeg lokala za mlade u Kutjevu.

Kontakt podaci:
Caffe bar Camel
vl. Kristina Previšić
ul. Republike Hrvatske 71, Kutjevo
mob: 098 1644 870