Ljekarna Perak

Ljekarna Perak Kutjevo

Magistra farmacije i vlasnica Zdravstvene  ustanove Ljekarne Perak, Željka Perak, uspješna je poslovna žena i već dugi niz godina brine o zdravlju svojih sugrađana. Gospođa Perak završila je Farmaceutsko-biokemijski fakultet te je 90-ih godina prošloga stoljeća počela raditi u Ljekarnama Požega, odnosno u bivšim državnim ljekarnama. Nakon nekoliko godina rada u Požegi, premještena je u Kutjevo kao voditeljica ljekarne.

Za vrijeme privatizacije preuzima ljekarnu i do današnjeg dana uspješno posluje u svojoj struci. S vremenom stječe uvjete za otvaranje zdravstvene ustanove koju čine ljekarna u Kutjevu, Zdencima i Cerniku. Ljekarničku uslugu pruža 10 zdravstvenih djelatnika, pet magistara farmacije i pet farmaceutskih tehničara. Tijekom vremena ljekarna u Kutjevu mijenjala je svoju adresu, a sada je smještena u novoj zgradi izgrađenoj u skladu s pravilima struke.

Intervju s vlasnicom možete pogledati na poveznici: https://kutjevacki.hr/ljekarne-perak-nastavljaju-140-godina-tradicije-ljekarnistva-u-kutjevu/

Kontakt podaci:
Ljekarna Perak
Vl. Željka Perak, mr. pharm.
Ul. Republike Hrvatske 38, 34340 Kutjevo
m: 098/656-969
e: ljekarne.perak@optinet.hr