Uvođenje izvođača radova u posao – Reciklažno dvorište Kutjevo

22.04.2021 Uvođenje izvođača radova u posao – Reciklažno dvorište Kutjevo

 

U srijedu, 21. travnja, održan je sastanak za uvođenje izvođača radova u posao na projektu Reciklažno dvorište Kutjevo. Na sastanku je sudjelovao gradonačelnik Josip Budimir s projektnim timom te izvođač radova i glavni nadzorni inženjer.

Uvođenje u posao označilo je i sam početak rada na gradilištu gdje su izvođači, Zajednica ponuditelja Niskogradnja Jurčak d.o.o. i L projekt d.o.o., već započeli s aktivnostima.

Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta Kutjevo jedna je od aktivnosti projekta Reciklažno dvorište Kutjevo, KK.06.3.1.0053 sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Kohezijskog fonda čiji ukupno prihvatljivi troškovi iznose 3.941.452,01 kuna. Projekt obuhvaća i informativno-obrazovne aktivnosti (provedba radionica o odvojenom prikupljanju otpada za građane te djecu školske i predškolske dobi, izrada i podjela letaka), aktivnosti upravljanja projektom, promidžbu i vidljivost.

Ovo je projekt kojim Grad Kutjevo promiče održivi razvoj temeljen na pametnom gospodarenju otpadom te očuvanju okoliša za sadašnje i buduće generacije.