Završeno blagdansko darivanje Grada Kutjeva

28.12.2020 Završeno blagdansko darivanje Grada Kutjeva

 

Ove godine odlučili smo organizirati darivanje koje je započelo s prvim adventskim tjednom, a trajalo je do zadnje nedjelje u 2020. godini. Pripremljena su četiri kruga darivanja u kojima su se iz tjedna u tjedan prikupljale različite fotografije: adventski vijenci, božićne dekoracije, kutjevački krajolik i božićno drvce. Raduje nas velik odaziv budući da je cilj darivanja bio aktivirati mještane, razveseliti ih i zabaviti. Svi su ponudili lijepe fotografije koje ćemo zasigurno iskoristiti u budućim objavama na stranici Grada, društvenim mrežama i portalu. U nastavku možete vidjeti pobjedničke fotografije birane na različite načine.

 

Dijana Marić, Vetovo

 

Ivana Bistrović-Matošević, Kutjevo

 

Vanesa Vasilj, Kutjevo

 

 
  Kristina Andrišek, Tominovac

 

U poklon paketima naših pobjednika nalazili su se proizvodi obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i vinara s područja Grada Kutjeva, a to su: Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Anita Ašenbrener – Kutjevo, Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Benčić – Kutjevo, Obitelj Vido – Grabarje, Pavić vinogradarstvo d.o.o. – Vetovo, Pčelarstvo Hora – Kutjevo, Poljoprivredno gospodarstvo Polić – Grabarje, Vinarija Perak – Kutjevo, Vinarija Soldo – Vetovo.

Zahvale svima koji su poslali svoje fotografije i tako podržali ovo darivanje. Čestitke pobjednicama! Za sve ostale tu je nova 2021. godina u kojoj vas čekaju i nova darivanja.

Više informacija na poveznici: https://kutjevacki.hr/zavrsena-su-sva-cetiri-kruga-prosinackog-darivanja-grada-kutjeva/